У харківських лікарнях відкрили додаткові ліжка для пацієнтів з коронавірусом

Майже 500 додаткових місць для хворих COVID-19 розгорнули у вихідні в Харкові – в лікарнях №8 і 18 на Салтівці. Як повідомила заступник міського голови Світлана Горбунова-Рубан, перша медустанова може прийняти 300 хворих, друга – 240.

Понад 300 харків’ян оштрафували за відсутність масок у громадських місцях

18 лікарня почала приймати хворих на нові місця вчора ввечері, а  – сьогодні вранці. За словами віцемера, в лікарню №8, як в медустанову кардіологічного профілю, будуть направляти хворих не тільки з коронавірусом, але ще і з так званими “ковідними інфарктами”.

Тепер хворих COVID-19 у Харкові приймають п’ять міських лікарень – №8, 13, 17, 18 і 25, – а також пологовий будинок №2. Всього розгорнули понад 1500 ліжок. За словами Світлани Горбунової-Рубан, на сьогоднішній день вільні місця є в лікарнях №8, 17, 18 і в пологовому будинку.

У зв’язку з розширенням ліжкового фонду в місті необхідно сформувати додаткові ковідні бригади медиків, тому на роботу запрошують лікарів.

Через ситуацію з COVID-19 харківські депутати зберуться на позачергову сесію

Нагадаємо, сьогодні також стало відомо, що школярі Харкова з четверга залишаються вдома. 14 і 15 жовтня в Україні – офіційні вихідні в зв’язку Днем захисника і захисниць, а з 18 жовтня в школах розпочнуться безстрокові канікули.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі