У Харківській області через коротке замикання загинув чоловік

У місті Балаклія сьогодні вночі сталася пожежа. Жертвою НП став чоловік 1955 року народження. Про це повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Вночі в Києві горіла гімназія: вогонь гасили 60 пожежників (Відео)

Вчора о 20:48 до рятувальників надійшла інформація про загоряння в приватному будинку. На місці події з’ясувалося, що горять домашні речі. Загальна площа пожежі склала сім квадратних метрів.

Під час гасіння бійці ДСНС знайшли тіло чоловіка. О 21:14 пожежу локалізували, а о 21:46 рятувальники повністю загасили полум’я. Причиною трагедії стало коротке замикання електропроводки.

У Харківській області через несправну грубку загорівся приватний будинок (Фото)

Нагадаємо, раніше в Харківській області згорів м’ясний магазин. НП сталася вночі 11 лютого. Коли рятувальники прибули на місце НП, вогонь охопив близько 150 квадратних метрів площі. Крім м’ясного магазину, полум’ям також була охоплена комора аптеки та дах будівлі. Пожежники врятували від вогню житловий двоповерховий будинок, який знаходився всього у двох метрах від епіцентру пожежі. О 03:12 загоряння загасили, ніхто не постраждав.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі