У Харківській області через несправну грубку загорівся приватний будинок (Фото)

НП сталася в Куп’янському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

У Харкові горів гараж з автомобілем всередині

Сигнал про подію в смт Дворічна надійшов на спецлінію 8 лютого о 19:46. До місця інциденту направили два відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття в приватному будинку на вулиці Набережній горів дах. Площа пожежі склала 50 квадратних метрів.

О 20:53 рятувальникам вдалося загасити полум’я. Жертв та постраждалих в результаті НП немає. Причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при використанні грубки.

У Харкові на ходу загорілася вантажівка

Нагадаємо, раніше харківські рятувальники нагородили 16-річного школяра з села Друга Старовірівка Красноградського району та його сусіда, які врятували з пожежі дітей. НП сталася вночі 25 грудня. 16-річний юнак прокинувся першим, розбудив бабусю, 13-річну сестру та 9-річного хлопчика, який прийшов у гості, і вивів їх на вулицю. Однак у будинку залишався 8-річний братик, якого хлопець не зміг відшукати. Сусід Василь Чередниченко тричі заходив в палаючий будинок, щоб відшукати хлопчика, і знайшов його без свідомості під ліжком. На вулиці дитина прийшла до тями, після чого всіх врятованих госпіталізували в лікарню з отруєнням чадним газом.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі