У Харківській області оштрафували чоловіка, який під час сварки душив доньку подушкою

Інцидент стався в Люботині Харківської області. Про це стало відомо 7 лютого з матеріалів справи, опублікованих у Держреєстрі судових рішень.

За даними слідства, ще в грудні між чоловіком і його дочкою стався конфлікт. Під час сварки фігурант схопив потерпілу за плечі, повалив на диван, взяв подушку та, застосовуючи фізичну силу, став притискати її до обличчя дочки. При цьому чоловік утримував стегна дівчини, не дозволяючи їй звільнитися.

У Харківській області чоловік забив кохану до смерті кочергою — поліція

За даними судмедекспертів, батько наніс доньці тілесні ушкодження у вигляді синців та саден. У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 125 (“умисні легкі тілесні ушкодження”) КК України. Під час суду чоловік визнав свою провину та розкаявся. Люботинський міський суд визнав місцевого жителя винним та оштрафував його на 850 гривень.

Уродженець РФ вбив знайомого пляшкою з-під шампанського: суд виніс вирок

Нагадаємо, раніше Первомайський міськрайонний суд Харківської області виніс вердикт у справі про вбивство під час застілля. Конфлікт стався вночі 6 червня 2020 року. Компанія з чотирьох осіб влаштувала застілля. Під час посиденьок двоє чоловіків посварилися та вирішили з’ясувати між собою стосунки. Один з них схопив металеву трубу та жорстоко побив опонента.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі