У Харкові після смертельної ДТП просять встановити світлофор та освітити дорогу

Харків’яни звернулися до мерії з проханням убезпечити ділянку Московського проспекту біля залізничної станції “Лосево”. Раніше там неодноразово траплялися аварії, а нещодавно під колесами міжміського автобуса загинула жінка.

У Харківській області пасажирський автобус врізався у вантажівку

“Громадяни, які переходять дорогу наражають себе на небезпеку через дуже аварійно небезпечну ділянку. Водії ігнорують знак пішохідного переходу та не пропускають пішоходів”, — скаржиться харків’янка Ганна Панченко.

У зв’язку з цим жінка просить міську владу вжити ряд заходів щодо підвищення безпеки на частині Московського проспекту. Вона пропонує встановити регульований світлофор, а також додаткові дорожні знаки. Крім того, автор звернення вважає за необхідне нанести розмітку та розробити план освітлення аварійної ділянки.

Збір підписів під ініціативою стартував 10 січня, її вже підтримали майже 200 осіб. Для того, щоб петиція була в обов’язковому порядку розглянута мером Харкова Ігорем Тереховим, вона повинна зібрати п’ять тисяч голосів.

Люди перебігають на червоне світло: у Харкові просять зробити ще один вихід з метро

Нагадаємо, раніше харків’янка попросила мерію розв’язати проблему з бездомними в переходах станції метрополітену “Індустріальна”. За її словами, підземка перетворилася на “притулок” та склад квітів. За словами жінки, в переходах збираються люди без певного місця проживання, які конфліктують з пасажирами. Харків’янка також скаржиться на сильний запах квітів. У зв’язку з цим вона просить заборонити торгівлю і зберігання їх під землею.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі