У Харківській області судитимуть чоловіка, який знущався з матері

Правоохоронці вручили 35-річному жителю Вовчанська підозру у вчиненні домашнього насильства. Як повідомили у відділі комунікації поліції регіону, чоловік ображав та принижував свою 64-річну матір і навіть погрожував їй фізичною розправою.

Харків’янина, який побив дружину при дітях, виселили на 10 днів з житла

Жінка багато разів зверталася із заявами в поліцію. Дільничний офіцер проводив профілактичні бесіди з її сином, неодноразово виписував йому адміністративні протоколи. Однак чоловік не змінив своєї поведінки та продовжував поводитися агресивно по відношенню до матері. Тому слідчий Чугуївського райуправління поліції відкрив провадження за статтею 126-1 Кримінального кодексу (домашнє насильство). Тепер чоловікові загрожує до двох років в’язниці.

В Харьковской области осудили мужчину, который издевался над родителями

Нагадаємо, раніше суд виніс вирок безробітному жителю Лозівського району за домашнє насильство над своєю бабусею. 34-річний онук, який жив разом з літньою родичкою, кидав в неї меблі та обливав холодною водою. У розпачі 75-річна пенсіонерка збігала з власного будинку та ночувала на вулиці. Під час суду фігурант визнав свою провину і заявив, що поводився агресивно через вживання алкоголю.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі