У Харківській області водій заплатить 150 тисяч збитому неповнолітньому мотоциклісту

Балаклійський районний суд Харківської області виніс вирок у справі про ДТП. Під час розгляду фігурант повністю визнав провину. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові скандальний блогер потрапив у ДТП

За даними слідства, аварія сталася 1 травня 2021 року. Водій ВАЗ-21070 не переконався в безпеці маневру та виїхав на перехрестя, де врізався в підлітка. Пізніше у потерпілого діагностували переломи кісток тазу та гомілки.

В ході розгляду фігурант спочатку лише частково визнав провину. Чоловік стверджував, що підліток на великій швидкості їхав по зустрічній смузі. Однак пізніше підсудний погодився з доводами слідства.

У Харкові під колесами легковика загинув пенсіонер

За порушення правил безпеки дорожнього руху суд засудив уродженця Харкова до року виправних робіт. З доходу чоловіка буде відраховуватися 10% на користь держави. Крім того, фігуранта зобов’язали виплатити потерпілому 150 тисяч гривень компенсації моральної та матеріальної шкоди. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі