У харківській лікарні померла п’ятирічна дитина

У Харківській області померла дитина, яка кілька днів скаржилася на болі в животі. Хлопчика спочатку привели в Балаклійську районну лікарню, а потім доставили до Харкова, але врятувати його не вдалося. Про це повідомляє радіостанція “Балаклея FM 90.5”.

У харківській лікарні померла двомісячна дитина з COVID-19

За даними ЗМІ, п’ятирічна дитина і її батьки кілька годин чекали хірурга та результатів аналізів. Коли маленького пацієнта повезли в обласну лікарню, він заснув і сказав, що у нього вже “нічого не болить”. У пресслужбі ХОДА нам розповіли, що хлопчика доставили вже в тяжкому стані. За фактом смерті дитини проводиться перевірка.

Місцеві жителі, натомість, стверджують, що трагедія сталася в неблагополучній сім’ї. Хлопчик чотири дні говорив батькам про болі в животі, проте його лише 1 червня відвезли в районну лікарню. Жителі Волохова Яру кажуть, що у малюка був гострий апендицит і перитоніт. У поліцію батьки або близькі малюка поки не зверталися.

Поліція знайшла мати, яка вдарила півторарічну дитину на вулиці

Нагадаємо, раніше в Харкові підліток врятував друга, що потопав. Інцидент стався на вулиці Власенко. За інформацією медиків, підлітки дуріли біля водойми та штовхали один одного. В результаті 10-річний хлопчик втратив рівновагу, впав з берега й почав тонути. На щастя, на допомогу до потопальника прийшов його одноліток, у результаті хлопці змогли вибратися з води. Маленький герой в госпіталізації не потребував, а ось його друга швидка забрала в лікарню з переохолодженням.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі