У Харківській області адміністрація Тимчук виділяє мільйон гривень на ремонт лікарняного відділення, про відкриття якого вже відзвітували

Департамент капітального будівництва Харківської облдержадміністрації уклав додаткову угоду з ТОВ “Смарт Будстрой” по реконструкції приймального відділення лікарні в Валках вартістю 1,059 млн. Грн. Про це стало відомо з сайту Prozorro.

У ХОДА збрехали Кабміну про готовність приймальних у лікарнях для пацієнтів з COVID-19

Як повідомили в “Харківському антикорупційному центрі”, у 2020 році після проведення торгів з цією ж компанією уклали угоду на 15,37 млн. Грн. Пізніше додатковими угодами сума зменшилася наполовину, але в грудні вже без торгів підряднику докинули 4,24 млн. грн. У квітні цього року чиновники відзвітували, що роботи вже завершені.

Нагадаємо, раніше подібна ситуація була з реконструкцією приймального відділення Дергачівської ЦРЛ. 28 квітня пресслужба ХОДА повідомила про те, що завершився ремонт цього приймального відділення. Підрядником стала компанія “Буд Гранд України”, вартість робіт склала 12,4 мільйона гривень. Однак уже 5 травня Департамент комунального будівництва ХОДА підписав додатковий договір на заміну вікон, демонтажні та інші роботи – всього на 750 тисяч гривень. Гроші без отримання тендера отримав все той же ТОВ “Буд Гранд України”.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі