У Харківській області через необережність під час паління загинула жінка

Рятувальники близько трьох годин гасили пожежу в Куп’янському районі.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області. Сигнал про подію в селі Кам’янка надійшов на спецлінію 25 липня о 20:56. До місця НС направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття на вулиці Центральній, 46 горів житловий будинок.

У Харківському районі вночі загорілися два автомобілі

Площа пожежі склала 50 квадратних метрів. Під час гасіння вогню бійці ДСНС виявили тіло 63-річної жінки. В 00:06 полум’я вдалося ліквідувати. Причиною трагедії стало необережне поводження з вогнем під час куріння.

У Харкові на ходу загорівся мікроавтобус з пасажирами

Нагадаємо, раніше в Харківській області від удару блискавки загинув чоловік. Трагедія трапилася в Барвінківському районі 7 червня. Прибувши на місце події, медики констатували смерть 62-річного жителя села Червона Поляна. Імовірно, в момент удару він перебував у саду. На його тілі фельдшери зафіксували опіки, характерні для удару блискавки.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі