У Харківській області через зварювальні роботи згорів Mercedes

У Богодухівському районі Харківської області рятувальники загасили пожежу в гаражі. Вогнем була пошкоджена не лише сама споруда, але і стояв в ньому автомобіль. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

У дев’ятиповерхівці на Олексіївці згоріла квартира

Вчора о 18:13 до рятувальників надійшла інформація про надзвичайну подію в селі Резуненково. Коли пожежники приїхали на місце події, там вже палав гараж. Загальна площа пожежі склала 40 квадратних метрів. Полум’я також охопило Mercedes C-180 1998 року випуску, який стояв всередині. О 18:47 бійці ДСНС зуміли зупинити поширення вогню, а о 20:30 – повністю загасити його. Причиною пожежі стала необережність при проведенні зварювальних робіт.

020721-9.jpeg

Фото: ДСНС у Харківській області

Нагадаємо, раніше в Харківській області під час пожежі в машині постраждав водій. Сигнал про подію в селі Великі Бучки Сахновщинського району надійшов на спецлінію о 14:10. На місце виїхало відділення рятувальників на автоцистерні. До моменту їх прибуття у дворі будинку горів автомобіль Chevrolet Aveo. Під час пожежі постраждав власник машини. Чоловіка з опіками рук та обличчя доставили в районну лікарню.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі