У Харківській області чоловік вдарив співмешканку ножем – поліція

Фігуранту загрожує до 15 років в’язниці. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними слідства, 19 вересня близько 19:30 в поліцію звернулася мешканка Краснограда. Жінка повідомила правоохоронцям, що її син виявив у будинку тіло своєї співмешканки.

Бійка із застосуванням ножа під філармонією: суд виніс вирок харків’янину

Під час огляду місця події правоохоронці знайшли на тілі 35-річної загиблої колото-різане поранення, а також чоловічі штани зі слідами крові. Слідчі з’ясували, що під час застілля між співмешканцями виник конфлікт. Під час сварки 41-річний чоловік вдарив ножем жінку. Після скоєного фігурант змінив свій одяг, намагаючись приховати сліди злочину.

Харків’янин з ревнощів ледь не вбив свою обраницю

За цим фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (“умисне вбивство”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді 15 років в’язниці. Зараз підозрюваний перебуває під вартою.

Нагадаємо, покарання загрожує також чоловікові, який в Харкові на очах у дітей застрелив собаку. За даними слідства, в кінці травня 39-річний харків’янин, рухаючись на авто в Немишлянському районі, побачив 11-річну дівчинку і 13-річного хлопчика, які грали з собакою. Чоловік сказав дітям, що теж хоче пограти. Потім він дістав з машини пневматичну гвинтівку та застрелив тварину на очах у школярів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі