У Харківській області два лісгоспи заплатять мільйон гривень штрафу за незаконну вирубку

Про це сьогодні повідомили в регіональній пресслужбі прокуратури. За інформацією слідства, під час перевірки в Балаклійському та Ізюмському лісових господарствах співробітники Держекоінспекції виявили незаконні вирубки дерев. Сума завданих державі збитків склала майже один мільйон гривень.

У Харківській області трьох чоловіків підозрюють у незаконній вирубці дерев на 800 тисяч гривень

За даним фактом слідчі прокуратури звернулися до Господарського суду Харківської області. Згідно з рішенням суду, фігуранти зобов’язані відшкодувати державі матеріальні збитки. Рішення поки не вступило в силу, оскільки не закінчився термін апеляційного оскарження.

У Харкові при отриманні 82 тисяч гривень затримали керівника лісгоспу

Нагадаємо, у Харківській області 11 працівників лісництва постане перед судом. Фігурантів підозрюють у службовій недбалості. За інформацією “главку”, директор підприємства, троє лісничих, два старших майстри лісу і п’ятеро майстрів лісу допустили незаконну вирубку на ввіреній їм території. В результаті бюджету було завдано збитків на суму 5,6 мільйона гривень. Тепер чоловікам може загрожувати до п’яти років в’язниці за статтею 367 КК України (“службова недбалість”).

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі