Після сварки пішов з дому та не повернувся: у Харківській області поліцейські розшукали підлітка

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними відомства, 17 лютого близько 19:00 в Ізюмське районне відділення поліції звернулася місцева мешканка. За словами жінки, її 15-річний син після сварки пішов з дому гуляти з друзями та вчасно не повернувся. Мобільний телефон школяра не відповідав.

У Харківській області розшукали школярку, яка на два дні пішла з дому

Для пошуків неповнолітнього залучили весь особовий склад райвідділу. Правоохоронці перевірили місця, в яких часто бував підліток, а також авто- та залізничний вокзали, зупинки громадського транспорту.

У Харкові трирічна дівчинка зуміла втекти від мами та няні

Через годину правоохоронці розшукали хлопчика. Ніяких протиправних дій у його відношенні скоєно не було. Поліцейські провели з ним та його батьками профілактичну бесіду.

Нагадаємо, раніше в Харківській області поліцейські розшукали школярку. Дівчинка пішла з гімназії в селі Цупівка і не повернулася додому. Правоохоронцям вдалося відшукати школярку в селищі Слатине. Виявилося, що 11-річна дівчинка вирішила прогуляти уроки, а потім побоялася повертатися додому, щоб батьки не лаяли, тому вирушила до знайомої в сусіднє селище.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі