У Харківській області на базі відпочинку чоловіка кілька разів ударили ножем

Жителю Ізюмського району загрожує до 15 років в’язниці.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”. За даними правоохоронців, інцидент стався на території бази відпочинку в селі Оскіл. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що між двома чоловіками стався конфлікт.

Студент убив викладача: стали відомі подробиці поножів’я в Харкові

Під час бійки 31-річний місцевий житель схопив ніж і кілька разів ударив ним 41-річного уродженця Донецької області в живіт. Постраждалого з численними колото-різаними ранами доставили в лікарню.

Сховав тіло знайомого в сараї та пішов у магазин: рецидивіста підозрюють у вбивстві

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (“замах на умисне вбивство”) КК України. 31-річному фігуранту вручили підозру, йому загрожує до 15 років в’язниці.

Нагадаємо, раніше на харківському ринку зловмисник вдарив чоловіка ножем в груди. Інцидент стався на проспекті Тракторобудівників, 105. Правоохоронці отримали інформацію про те, що на місцевому ринку між двома громадянами стався конфлікт. На місці події поліцейські виявили 39-річного потерпілого з пораненнями грудної клітини.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі