У Харківській області на підтримку театрів виділили 66 мільйонів гривень

Таке рішення сьогодні прийняли депутати на сесії Харківської облради. Суму в розмірі майже 66,5 мільйона гривень виділили на виконання програми розвитку культури та туризму в регіоні на 2019-2023 рік.

Для виплати заборгованості по зарплатах харківські театри отримають майже 38 мільйонів гривень, на оренду приміщень виділили понад три мільйони. Фінпідтримка філармонії, художніх і музичних колективів, ансамблів і циркових організацій, у тому числі для виплати зарплат, склала понад 25 мільйонів гривень.

Бюджет Харківської області на 2021 рік “схуд” на 450 мільйонів

У департаменті культури та туризму ХОДА також розповіли, що на культурну галузь у регіоні повертають асигнування в розмірі 22,8 мільйона гривень, які були перерозподілені відповідно до квітневих розпоряджень голови Харківської ОДА.

У Харківській ОДА розповіли, чи будуть звільняти акторів у ляльковому театрі

Нагадаємо, раніше депутати міської ради також затвердили бюджет на наступний рік. Згідно з документом, витрати на медицину вирішили скоротити з 482 до 459 мільйонів гривень. Водночас на доброустрій міста мерія планує направити 802 мільйони.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі