У Харківській області на рейках загинула жінка

У Харківському районі розслідують загибель жінки 1964 року народження. Трагедія сталася вчора о 21:30 на залізничній станції Кегичівка. Про це повідомили в оперативному зведенні ХОДА.

За даними чиновників, поїзд Полтава-Лозова збив місцеву жительку, яка з невідомих причин перебувала на рейках. Від отриманих травм вона померла на місці. Через те, що сталося рух потягів на цій ділянці затримали майже на дві години. Обставини події встановлюють правоохоронці.

Харків’янку в навушниках на залізничному переїзді збив потяг

Нагадаємо, раніше на Салтівці трамвай збив дівчину, яка йшла в навушниках. Постраждалу доставили в лікарню швидкої та невідкладної допомоги, але, попри зусилля медиків, вона померла. Як з’ясувалося, жертвою ДТП стала другокурсниця VII факультету підготовки іноземних студентів (з навчанням англійською мовою) ХНМУ. У Харківському національному медичному університеті висловили співчуття рідним і близьким Мішри Кхушбу.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі