У Харківській області на ставці потонув п’яний хлопець

У Богодухівському районі Харківської області рятувальники виявили тіло потопельника. Загиблого знайшли у водоймі поруч із селом Уди. Про це повідомили в пресслужбі регіонального управління ДСНС.

Загибель дитини у ванній: суд виніс вирок батьку

Сьогодні о 11:45 до рятувальників надійшла інформація про трагедію на місцевому ставку. На місце події виїжджав екіпаж ДСНС. Як з’ясувалося, п’яний хлопець 1994 року народження вирішив скупатися, але не розрахував своїх сил і потонув. Рятувальники дістали тіло з води, а також провели з місцевими жителями бесіду про правила безпеки на воді.

Нагадаємо, раніше в Харківській області потонув 15-річний хлопчик. Трагедія сталася 24 березня близько 10:00 у селі Кучерівка. За словами свідків, підліток намагався врятувати собаку, яка вибігла на середину водойми. В той же день близько 17:30 співробітники обласної комунальної аварійно-рятувальної служби підняли тіло хлопчика з дна озера.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі