У Харківській області начальниця відділення Держпродспоживслужби загинула в ДТП

У Харківській області жертвами смертельного ДТП на трасі Чугуїв – Мілове стала чиновниця. Надія Висоцька очолювала Держпродспоживслужби в Борівському районі. Про це повідомили в місцевій селищній раді.

У Харкові за добу чотири рази горіли машини

Нагадаємо, вчора на 20-му кілометрі траси зіткнулися автомобілі Toyota Hilux і Daewoo Lanos. Загинули водій і двоє пасажирок другої машини. Чоловіка, який перебував за кермом “японця”, доставили в лікарню. За фактом події слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох і більше людей”).

Як з’ясувалося, за кермом Daewoo Lanos їхав Євген Дивний батько співробітниці Боровської селищної ради, а в салоні знаходилася глава районного відділення Держпродспоживслужби  Надія Висоцька. Місцеві чиновники висловили співчуття рідним і близьким загиблих.

“Нехай добра, світла пам’ять про Надію Іванівну та Євгенія Івановича назавжди залишиться в серцях усіх, хто їх знав, любив і поважав”, – написали в Борівській селищній раді.

 

Нагадаємо, раніше в Харкові в результаті аварії постраждали чотири людини. ДТП сталося в суботу, 29 травня, близько 20:00 в районі Кулиничів. На перехресті вулиць 7-ї Гвардійської армії та Марфінської зіткнулися Volkswagen Golf і BMW X1. Медики швидкої допомоги госпіталізували водія автомобіля Volkswagen, а також водія і двох пасажирів BMW.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі