У Харківській області обікрали автомийку та намагалися підірвати гараж (Відео)

Надзвичайна ситуація сталася в місті Красноград. Про це 17 червня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

У поліцію звернувся 52-річний власник місцевої автомийки. Як з’ясувалося, напередодні невідомі зірвали замки з дверей і проникли в гаражний комплекс. З боксу винесли мийку для автомобілів, вентилятори, кавовий апарат, кава та шоколад. Після цього зловмисники спробували підірвати будівлю.

22.jpg

На місце виїжджало керівництво та слідчо-оперативна група Красноградського районного відділу поліції, а також фахівці Управління вибухотехнічної служби. Поліцейські оглянули місце події та задокументували факт злочину.

 

Слідчі Красноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (“крадіжка”), ч. 2 ст. 194 (“умисне знищення або пошкодження майна”) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 10 років ув’язнення.

У Харкові співробітник автомийки вдарив цеглиною по голові напарника та викрав автомобіль – поліція

Раніше в Харкові п’яний слюсар СТО вирішив покататися на поліцейській машині. Слюсар полагодив авто і, судячи з усього, вирішив перевірити авто на ходу. Під час руху його зупинили представники громадськості. Він намагався пояснити, що працює слюсарем на СТО та до поліції не має ніякого відношення. У підсумку на водія склали адмінпротокол за статтею 130 КУпАП України (“водіння у п’яному вигляді”).

Коментарі