У Харківській області оголосили ціну на газ до квітня 2022 року

Компанія “Харківгаз збут” не планує змінювати чинний тариф для споживачів до кінця опалювального сезону. Зараз всі побутові клієнти переведені на річний тариф, але також можуть скористатися послугою “Рівномірний платіж”. Про це розповіли в пресслужбі постачальника.

У Харківській області тарифи на тепло й гарячу воду вирішили не міняти

“На якому б тарифі не були наші клієнти, ціна на газ для них до кінця квітня 2022 року становитиме 7,99 гривень за кубометр”, – заявив директор “Харківгаз збуту” Павло Тиндик.

Таким чином, в компанії обіцяють захистити споживачів від сезонних коливань ціни на газ. Зараз на Українській енергетичній біржі вартість блакитного палива перевищила 30 гривень за кубометр.

У Харківській області подорожчав проїзд у деяких приміських маршрутках

Нагадаємо, раніше директор КП “Харківські теплові мережі” Василь Скопенко розповів, що комунальники практично підготувалися до початку нового опалювального сезону. За його словами, внутрішньо квартальні магістралі заповнили теплоносієм на 97%, внутрішньобудинкові – на 70-75%. За словами директора КП “ХТМ”, на підприємстві створили 74 аварійні бригади, які будуть виконувати термінові роботи на мережах. При цьому тарифи на тепло й гарячу воду обіцяли залишити без змін.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі