У Харківській області перекинулася вантажівка: водія затиснуло в кабіні авто

У Чугуївському районі, біля села Осиковий Гай, сталася ДТП. Про це сьогодні повідомили в регіональній пресслужбі ДСНС.

Сигнал про подію на 45 кілометрі Київ-Харків-Довжанський надійшов на спецлінію 9 серпня о 3:27. Вантажний автомобіль MAN з’їхав з проїжджої частини в кювет і перекинувся.

Стояв на дорозі з розставленими руками: в Харківській області загинув пішохід

В аварії постраждав 41-річний водій. Рятувальники, що прибули на місце інциденту за допомогою спецінструменту витягли чоловіка зі спотвореної кабіни машини та передали медикам. Зараз правоохоронці з’ясовують обставини інциденту.

090821-7.jpeg

 

Під Харковом зіткнулися два легковики: постраждали семеро (Фото)

Нагадаємо, 16 квітня на трасі Харків-Вовчанськ зіткнулися Volkswagen Golf і трактор JCB. У результаті ДТП 32-річний водій легковика отримав травми несумісні з життям. На місце інциденту також виїжджали співробітники служби порятунку. Бійці ДСНС за допомогою спецтехніки витягли тіло загиблого чоловіка з-під уламків автомобіля.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі