У Харківській області перекинувся Chery: пенсіонер загинув на місці

У селі Петропавлівка Куп’янського району сталася аварія, в результаті якої загинув житель сусіднього регіону. Тіло загиблого довелося вирізати з машини рятувальникам. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

ДТП за участю фури: водій загинув, пасажира довелося вирізати з авто

Трагедія на трасі Чугуїв – Мілове сталася близько 08:00 30 серпня. Водій Chery Amulet не впорався з керуванням і вилетів в кювет. Від удару машина перекинулася, а 67-річний житель Лисичанська – отримав травми, несумісні з життям. На місце трагедії виїжджали рятувальники. За допомогою спецінструменту вони розрізали салон авто та витягли тіло загиблого пенсіонера. Обставини того, що сталося встановлює слідчо-оперативна група.

310821-7.jpeg

Фото: ДСНС у Харківській області

Нагадаємо, раніше в Зміївському районі Харківської області після ДТП рятувальникам довелося вирізати потерпілого чоловіка з машини. На трасі Мерефа – Зміїв зіткнулися автомобілі ВАЗ-21013 та ІЖ-27175. В результаті події три людини отримали травми, а пасажира “копійки” ще й затиснуло конструкціями салону. На місце аварії приїхали рятувальники й, за допомогою шанцевого інструменту, деблокували потерпілого. Після цього чоловіка передали медикам.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі