У Харківській області під колесами вантажівки загинув мопедист

Аварія сталася в понеділок, 21 червня.

Як повідомили в Балаклійському відділі поліції, ДТП сталося близько 9:30 ранку недалеко від села Байрак. Під колеса вантажівки потрапив мопедист, який їхав в напрямку села Гусарівка. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

У поліції просять впізнати водія. На вигляд потерпілому 45-55 років, середньої статури. Був одягнений у чорні спортивні штани з трьома білими смугами з боків, камуфляжну футболку, взутий в чорні кросівки з білою підошвою. Інформацію можна повідомити за телефонами: (095) 350-04-53 або 102.

П’яний ексрадник Кернеса спровокував ДТП, в якому постраждали чотири людини

Нагадаємо, раніше Newsroom повідомляв про те, що в Харківській області в результаті аварії постраждала чотирирічна дитина. ДТП сталося в місті Первомайському на проспекті Миру. За попередньою інформацією, 41-річний водій “копійки”, намагаючись обігнати ВАЗ-2107, виїхав на зустрічну смугу та врізався в ГАЗ-66. Чотирирічна дитина, яка перебувала в салоні легковика отримала важкі травми. Постраждалого спочатку доставили в Первомайську ЦРЛ, а після транспортували в дитячу лікарню Харкова.

Коментарі