У Харківській області поліцейські повернули додому двох школярок

В Ізюмському районі правоохоронці розшукали двох неповнолітніх дівчаток, зниклих безвісти.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”. 28 червня о 20:15 в Ізюмське районне відділення поліції звернулася 39-річна жителька села Липчанівка. За словами жінки, її 15-річна дочка після сварки пішла з дому та перестала виходити на зв’язок з рідними. Для пошуків школярки привернули весь особовий склад райвідділу. На наступний день близько 12:30 дівчинку виявили в селі Оскіл. Втікачка розповіла правоохоронцям, що вона пішла з дому погуляти.

1.jpeg

 

У Харкові копи врятували дитину, п’яна мати якої заснула на лавці

Також 28 червня о 23:20 про зникнення 11-річної внучки повідомила 53-річна жителька Ізюма. Вранці 29 червня дівчинку виявили на території покинутого підприємства. За даними поліції, ніяких протиправних дій стосовно неповнолітніх скоєно не було. З батьками та опікуном школярок правоохоронці провели профілактичні бесіди. Дані про інциденти передали в службу у справах дітей.

17-річну втікачку з Харківської області розшукали в Одесі

Нагадаємо, раніше в Харкові знайшли школярку, яка втекла з дому, щоб подивитися на фонтани. У Богодухівське відділення поліції 3 квітня звернулася жителька села Коломак. За словами жінки, її 10-річна прийомна донька близько 14:00 пішла з дому та не повернулася. В той же день близько 20:00 поліцейські розшукали дитину. Дівчинка перебувала в Харкові на площі біля Південного вокзалу. Правоохоронцям вона повідомила, що приїхала в місто на попутному транспорті, щоб подивитися на фонтани. З дитиною провели профілактичну бесіду та доставили додому.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі