У Харківській області поліцейські врятували чоловіка від самогубства (Відео)

Інцидент трапився в місті Лозова. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

Як розповіли в поліції, на залізничному мосту 87-річний місцевий житель переліз через огорожу і хотів кинутися вниз. Один з перехожих помітив чоловіка та передав інформацію патрульним. Правоохоронці прибули на виклик та під час спілкування з пенсіонером перетягнули його на тротуар, після чого передали медикам швидкої допомоги. Чоловік розповів, що до спроби суїциду його підштовхнула самотність, безпорадність та втома.

У Харкові 15-річна школярка наклала на себе руки

Начальник групи реагування Лозівського районного відділення поліції звернувся до місцевого сільського голови з проханням допомогти літньому чоловікові розв’язати побутові проблеми. Також патрульні пообіцяли регулярно відвідувати пенсіонера та допомагати йому з домашніми справами.

 

 

 

У Харкові чоловік підпалив квартиру та застрелився

Нагадаємо, раніше в Краснокутському районі Харківської області чоловік наклав на себе руки після відмови дружини розмовляти про розлучення. Як встановила слідчо-оперативна група, чоловік 1987 року народження приїхав в населений пункт на своїй машині. Побачивши дружину, водій вийшов з автомобіля з рушницею в руках. Чоловік хотів поговорити з нею про розлучення, проте жінка втекла від нього та закрилася в кіоску з продавцями. Через кілька хвилин чоловік вистрілив собі в нижню щелепу.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі