У Харківській області поліцейські затримали закладницю з наркотиками

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НВЦ в Харківській області.

30 листопада під час рейду в Чугуєві співробітники карного розшуку спільно з кінологами затримали місцеву жительку, яка робила закладки. Під час огляду у жінки правоохоронці виявили дев’ять згортків з речовиною PVP, блокнот із записами, фотографії із зазначенням місць закладок та zip-пакети.

261508842_429911985271762_2899496040773600764_n.jpg

 

Ховав канабіс у бороді: під Харковом засудили чоловіка, який перевозив наркотики

Крім цього, громадянка показала поліцейським сім місць, де вона вже встигла заховати наркотики. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 307 (“незаконне виробництво та збут наркотичних речовин”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

У Харкові у жителя хостелу вилучили 900 згортків з метадоном

Нагадаємо, раніше поліцейські вилучили у харків’янки майже 40 згортків з наркотиками. Жителі вулиці Целіноградської повідомили в поліцію про підозрілу жінку. Прибувши на виклик, правоохоронці затримали 42-річну харків’янку. Під час огляду у громадянки вилучили 37 пакетів з наркотичною речовиною. Жінка зізналася, що поширювала заборонені речовини за допомогою “закладок”.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі