У Харківській області пройдуть масштабні антитерористичні навчання

Тренування будуть проходити 6 липня в умовах, максимально наближених до реальності. Про це повідомили на сторінці управління СБУ в Харківській області в Facebook.

“Харківський партизан” здав СБУ схованку зі зброєю (Відео)

Силовики просять жителів регіону з розумінням поставитися до можливих незручностей. СБУ може проводити перевірку документів і огляд машин на певних територіях. У зв’язку з цим при собі потрібно мати при собі посвідчення особи та належним чином реагувати на вимоги правоохоронців.

Пожежа та підозрілий хімікат: у метро пройшли масштабні навчання

Нагадаємо, раніше працівники СБУ та Національної поліції викрили під Харковом канал контрабанди зброї з зони АТО. 26-річного організатора незаконного “бізнесу” затримали “на гарячому” – під час спроби збуту декількох тисяч патронів для автомата Калашникова та гранати РГД. Як з’ясувалося, в банду входили ще двоє людей, всі – жителі Ізюмського району.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі