Під Харковом водій ВАЗа протаранив Audi: постраждав чоловік (Фото)

Аварія сталася в Богодухівському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

21 вересня близько 12:00 у селі Крисине сталося ДТП. 23-річний водій ВАЗ-2108, прямуючи в бік Харкова, не впорався з керуванням і врізався в автомобіль Audi А8, який рухався назустріч.

У Харкові п’яний водій зніс паркан і виїхав на тротуар

В результаті аварії постраждав водій першого авто. Його з травмами різного ступеня тяжкості медики швидкої допомоги доставили в лікарню. Дані про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (“порушення правил дорожнього руху”) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

У Харкові копи влаштували погоню за п’яним водієм (Відео)

Нагадаємо, 27 липня в селищі Вільча Чугуївського району легковик ВАЗ 2106 збив хлопців 14 та 15 років на узбіччі і поїхав. Поліцейські розшукали авто за межами населеного пункту в посадці. За кермом знаходився 65-річний чоловік в стані алкогольного сп’яніння. Школярів у важкому стані доставили до Харкова, в лікарню невідкладної допомоги. Одного з постраждалих прооперували.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі