У Харківській області п’яний 18-річний хлопець викрав легковик

Жителю Куп’янська загрожує до восьми років в’язниці. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”.

За даними слідства, 6 червня близько 11:30 в районне відділення поліції надійшло повідомлення про викрадення машини. За словами заявника, його ВАЗ-2103 був припаркований біля одного з будинків в мікрорайоні Ювілейному.

У Харківській області затримали чоловіка, підозрюваного в серії збройних пограбувань

Під час слідства правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного. Ним виявився 18-річний житель Куп’янська. Юнак розповів, що в ніч на 6 червня він у стані алкогольного сп’яніння викрав чужий автомобіль. Через деякий час хлопець застряг на машині в бруді. Не зумівши вибратися, він кинув авто під мостом на в’їзді в місто і зник.

У центрі Харкова затримали банду, до складу якої входили поліцейські

За даними поліції, в ту ж ніч куп’янчанин зламав замок в ще одному автомобілі, пробрався в салон ВАЗ-2105, відкрив капот, а потім вкрав акумулятор.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні виробництва. 7 липня хлопцю вручили підозри за статтями 289 (“викрадення авто”) і 185 (“крадіжка”). Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. Зараз вирішується питання про взяття його під варту.

Нагадаємо, раніше в місті Первомайський житель села Коптівка зі своєю спільницею напав на літню жінку, коли та зайшла в під’їзд житлового будинку. Чоловік ударив потерпілу електрошокером і відібрав у неї 1500 гривень. Подію зафіксували камери відеоспостереження. Звернувшись в поліцію, мешканка Первомайського впізнала парочку.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі