У Харківській області п’яний підліток з товаришем збили пішохода та кинули машину в посадці

Три дні тому на трасі між містом Чугуєвим та селищем Малинівка білий автомобіль збив 19-річного пішохода. Хлопець отримав численні тілесні ушкодження та зараз перебуває без свідомості в лікарні Харкова. Як повідомили сьогодні у відділі комунікації поліції регіону, правоохоронці розшукали автомобіль та тих, хто в ньому їхав.

“Ходив до психолога і на іпотерапію”: мати Миколи Харківського розповіла про сина

Виявилося, що легковик викрав 16-річний хлопець, який підробляв на мийці. Він взяв ключі від авто без дозволу власника та поїхав кататися разом зі своїм 26-річним товаришем. Хлопці розпивали алкогольні напої та по черзі сідали за кермо. Пішохода збили, коли автомобілем керував старший хлопець – від удару потерпілого відкинуло на узбіччя. Коли п’яні товариші зрозуміли, що накоїли, поїхали в посадку за селищем та кинули машину там.

2.jpg

Вчора суд відправив 26-річного хлопця під варту. Його підозрюють ч. 2 ст. 286 – 1 Кримінального кодексу: порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння. Хлопцеві загрожує від 3 до 8 років в’язниці.

16-річного викрадача підозрюють у незаконному заволодінні авто. Наразі вирішується питання про арешт неповнолітнього. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 8 років ув’язнення.

Їзда без прав та з перевищенням швидкості: суд оштрафував Миколу Харківського

Нагадаємо, психіатрична експертиза підтвердила осудність 16-річного Миколи Харківського, який на великій швидкості врізався в Chevrolet Aveo. Згідно з висновками фахівців, в момент аварії він усвідомлював свої дії та не страждав психічними розладами.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі