У Харківській області п’яний водій легковика на смерть збив велосипедистку: суд виніс вирок

Відповідні матеріали справи опублікували в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, ДТП сталося в Куп’янському районі. Місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння сів за кермо чужого автомобіля ВАЗ-2105 і відправився з села Новоосинове в сторону населеного пункту Ківшарівка. По дорозі чоловік не впорався з керуванням і збив велосипедистку, яка рухалася в тому ж напрямку. В результаті аварії жінка отримала травми. Медики швидкої допомоги доставили її в Куп’янську районну лікарню, проте врятувати потерпілу не вдалося.

В результаті аварії в Харкові перекинулася вантажівка: одна людина в лікарні

Під час суду водій визнав свою провину в управлінні транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння і скоєнні ДТП зі смертельними наслідками. Чоловік також просив суд пом’якшити покарання, повідомивши, що він виховує двох малолітніх дочок.

Під Харковом водій ВАЗа протаранив Audi: постраждав чоловік (Фото)

Суд визнав фігуранта винним і згідно зі статтею 286-3 (“порушення правил дорожнього руху, що призвели до смерті громадян”) засудив його до шести років в’язниці.

Нагадаємо, раніше на окружній дорозі, біля повороту в селище Покотилівка водій легкового автомобіля Lexus LX 470 не впорався з керуванням і злетів з дороги в кювет. У результаті ДТП машина перекинулася на бік, водія затиснуло між кермом і сидінням і він не зміг самостійно вибратися з понівеченого авто. За допомогою спецінструментів водія розблокували рятувальники. Постраждалого 60-річного чоловіка бригада швидкої допомоги доставила до міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі