У Харківській області п’яний водій за півгодини влаштував два ДТП

У місті Лозова Харківської області правоохоронці затримали 32-річного чоловіка, причетного до двох аварій. У момент другої ДТП фігурант був п’яний. Про це повідомили в місцевому відділенні Нацполіції.

У Харкові патрульні на перехресті протаранили легковик (Відео)

За даними правоохоронців, перше зіткнення відбулося о 18:52 на вулиці Кутузова. Автомобіль ВАЗ-21104 збив 72-річного мотоцикліста, після чого водій втік з місця події. Однак через пів години ця ж машина не пропустила ВАЗ-21061 на бульварі Шевченка.

Співробітники поліції встановили, що водій легковика причетний до обох аварій. На нього склали адмінпротоколи за статтями 122 (“перевищення швидкості”), 130 (“керування транспортним засобом в стані сп’яніння”) і 124 (“порушення правил дорожнього руху”) КУпАП.

У машині п’яного винуватця смертельного ДТП були дві співробітниці поліції

Нагадаємо, раніше в Харкові п’яний водій намагався підкупити патрульних. Вранці 5 липня на вулиці Героїв Праці копи зупинили автомобіль Hyundai. Під час спілкування правоохоронці помітили у водія ознаки сп’яніння. Коли поліцейські оголосили громадянину, що стосовно нього буде складено протокол, він запропонував копам хабар в розмірі $200. Порушника затримали, а на місце інциденту викликали слідчо-оперативну групу.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі