У Харківській області рецидивіст зарізав таксиста та викрав його машину: суд виніс вирок

Відповідне рішення сьогодні опублікували в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, в серпні 2018 року раніше судимий чоловік у стані наркотичного сп’яніння приїхав на таксі до села Піщанка Красноградського району, щоб позичити грошей у брата. Не заставши останнього будинку, засуджений сказав водієві, що розрахуватися за поїздку він не може. Після цього таксист дістав з машини ніж і почав погрожувати рецидивісту. Між чоловіками виникла бійка. Під час бійки фігурант штовхнув водія, той впав, вдарився головою об бампер авто та впустив ніж. Зловмисник схопив холодну зброю і кілька разів ударив ним водія в живіт, шию й область голови.

У Харкові київського підлітка затримали за підозрою в збройному розбої

Після цього засуджений перемістив тіло потерпілого на заднє сидіння Daewoo, сам сів за кермо та відправився в лікарню, щоб доставити туди пораненого. Потрапивши по дорозі в ДТП, фігурант кинув машину з потерпілим в кюветі, а сам на громадському транспорті поїхав у Красноград. За даними експертизи, водій таксі помер від втрати крові. Під час слідства фігурант зізнався в скоєному.

Задушив жінку та підпалив її будинок: вбивця проведе залишок життя за ґратами

Первомайський міськрайонний суд Харківської області визнав чоловіка винним за статтями 185 (“крадіжка”), 115 (“умисне вбивство”), 289 (“викрадення автомобіля”) КК України та засудив його до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в червні на вулиці Гвардійців Широнінців вночі напали на 23-річного громадянина Марокко. Він приїхав на автомобілі товариша до місця свого проживання, а коли вийшов з легковика, до нього підійшли троє чоловіків з іншої машини. Вони побили хлопця та відібрали у нього сумку з грошима, мобільним телефоном, навушниками, ключами та документами. Один з нападників виявився співвітчизником потерпілого.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі