У Харківській області розшукують 15-річну дівчину

Силовики просять допомоги в пошуках Карини Зубенко. Дівчина 2006 року народження пішла з дому ввечері 28 червня та досі не повернулася. Про розшук повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

Чотирирічний хлопчик втік з дому, поки мама годувала другу дитину

Підліток проживає разом з близькими в селі Липчанівка. Перед зникненням вона була одягнена в білий топ і чорні шорти, на ногах – сланці. Мобільний телефон неповнолітньої зараз вимкнений. Правоохоронці просять усіх, кому відоме місцеперебування дівчини, звернутися до них за телефоном +38 (099) 64-12-094 або будь-яким іншим зручним способом.

Нагадаємо, раніше в Харкові поліцейські розшукали дівчинку, яка страждає на аутизм. 24 січня о 20:25 у Немишлянське відділення поліції звернулася мати 11-річної дівчинки. За словами жінки, її дочка пішла з дому і не повернулася. Заявниця розповіла, що у втікачки інвалідність третьої групи. Протягом години співробітники патрульної поліції розшукали дитини. Вона гуляла недалеко від свого будинку.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі