У Харківській області розшукують підозрюваного у вбивстві: оголосили винагороду

У Харківській області силовики розшукують чоловіка, який може бути причетний до вбивства мешканки Лозової. Труп 63-річної жінки знайшли в одній з багатоповерхівок у мікрорайоні №4. Про це повідомили в Лозівському райвідділі.

26-річна харків’янка жорстоко вбила пенсіонерку через борг

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України (“умисне вбивство”). Силовики також опублікували фото підозрюваного. На вигляд фігуранту 30-35 років, зріст – 170-175 сантиметрів, худорлявої статури. З особливих прикмет – родимка на правій щоці.

Чоловік був одягнений у коричневу куртку з капюшоном, чорну футболку із зображенням Боба Марлі, чорні спортивні штани з білими смугами з боків, а також в синю кепку з написом FILA. При собі він мав чорний рюкзак. Правоохоронці просять усіх, кому що-небудь відомо про особу підозрюваного, звернутися в райвідділ або зателефонувати за телефонами +38 (050) 781-57-09, +38 (066) 708-49-60. За допомогу в пошуках поліція обіцяє грошову винагороду.

У Харкові підозрюваний у вбивстві дружини намагався різати вени та відкрив газ

Нагадаємо, раніше Комінтернівський районний суд Харкова виніс вирок рецидивісту, який задушив свого знайомого. За даними слідства, між двома чоловіками сталася сварка. Причиною конфлікту стали ревнощі харків’янина до свого товариша, у якого раніше були відносини з його цивільною дружиною. Фігурант задушив жертву за допомогою ременя дорожньої сумки. За словами обвинуваченого, під час спільного вживання алкоголю співрозмовник кілька разів принизив його гідність. Чоловік просив товариша змінити тему та не обговорювати його цивільну дружину, але той не послухав. За умисне вбивство суд засудив жителя Харкова до дев’яти років позбавлення волі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі