У Харківській області розшукують зниклу безвісти жінку

Про це сьогодні повідомили волонтери пошукової групи “Мілена”.

Мешканка села Уди Золочівського району Харківської області Наталя Дорогіна пішла з дому 17 грудня. У день зникнення 67-річна жінка була помічена на трасі в районі села Окоп. З того моменту про її місцезнаходження нічого не відомо.

У Харківській області розшукують пенсіонера, який не повернувся з риболовлі

Прикмети пенсіонерки: зріст — 170-175 сантиметрів, статура середня, волосся коротке сиве, очі сірі. У день зникнення була одягнена в сіро-зелене пальто з хутром на комірі, сіру шапку з помпоном, бурки кольору хакі. Є садна на носі та підборідді.

photo_2021-12-24_14-15-24.jpg

 

У Харкові підлітка-втікача спіймали, коли він торгував книгами на ринку

Волонтери “Мілени” просять усіх, кому що або відомо про місцезнаходження жінки, зв’язатися за телефоном з координатором групи пошуку Олексієм за телефоном 050-401-48-22.

Нагадаємо, раніше в Харкові розшукали 12-річну школярку, яка пішла з дому та не повернулася. Дитину в районі Нових Домів шукали співробітники поліції разом з небайдужими місцевими жителями та волонтерами. Дівчинку виявили на станції метро “Захисників України”. Як з’ясувалося, школярка була в гостях у бабусі, а після пішла гуляти — та заблукала. Телефону з собою у дитини не було.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі