У Харківській області рятувальники гасили пожежу в приватному будинку

У Мерефі загорівся дах у житловому будинку. Про це сьогодні повідомили в регіональній пресслужбі ДСНС.

Сигнал про подію в провулку Новопроїздному надійшов на спецлінію 10 серпня о 05:35. До місця НС направили одне відділення рятувальників на автоцистерні.

Під Харковом на трасі згоріла фура з продуктами

На момент їх прибуття в житловому приватному будинку горів дах. Площа пожежі склала 15 квадратних метрів. Для гасіння вогню бійці ДСНС подали один пожежний ствол і оперативно ліквідували загоряння. В результаті інциденту жертв і постраждалих немає. Зараз співробітники служби порятунку з’ясовують причину НС.

У Харкові під час пожежі у дев’ятиповерхівці постраждала жінка

Нагадаємо, раніше під Харковом під час руху загорівся автомобіль Geely Emgrand. Інцидент стався на трасі Борова – Нижче Солоне вчора близько 9:30. Під час руху у легковика загорівся моторний відсік. Водій зупинився, вийшов з машини та викликав рятувальників. За словами бійців ДСНС, горіли моторний відсік та салон. Загальна площа пожежі склала шість квадратних метрів. О 09:45 вогонь локалізували, а через 10 хвилин ліквідували повністю.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі