У Харківській області рятувальники запобігли вибуху газу в легковому автомобілі

У Куп’янському районі на ходу загорілася машина. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Харківській надійшов на спецлінію 7 червня в 09:00. До місця НС направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття моторний відсік автомобіля Volkswagen 1996 року випуску був охоплений вогнем.

У Харкові рятувальники годину гасили палаючий кросовер

Площа пожежі склала два квадратних метра. Через поширення полум’я могло вибухнути газове обладнання машини. Через годину бійцям ДСНС вдалося ліквідувати пожежу. Жертв і постраждалих в результаті інциденту немає. Причину НС зараз з’ясовують фахівці служби порятунку.

Масштабна пожежа в гаражному кооперативі: згоріли чотири машини, загинула одна людина

Нагадаємо, раніше на Салтівці згорів легковик. Надзвичайна подія сталася 30 січня по вулиці Владислава Зубенко, 25. На момент прибуття трьох відділень служби порятунку вогонь повністю охопив автомобіль BMW. Крім того, постраждали припарковані поруч машини Кіа Rio та Volkswagen Passat В6.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі