У Харківській області шість населених пунктів тимчасово залишаться без газу

Компанія “Харківгаз” буде ремонтувати трубопроводи в Красноградському, Ізюмському та Лозівському районах. Жителям шести населених пунктів доведеться провести без блакитного палива від чотирьох днів до тижня. Про це повідомили в пресслужбі підприємства.

У Харкові понад 400 будинків залишилися до червня без гарячої води

C 1 по 8 червня газ буде відключено в селах Теплянка і Гачки (раніше Ізюмський район). Потім протягом чотирьох днів будуть проходити роботи у селах Кирилівка та Світле. З 22 по 30 червня без палива залишаться жителі колишнього райцентру Сахновщина, а також сіл Бесарабівка і Катеринівка. З повним списком адрес, де буде відключений газ, можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, раніше в Харківській області підвищили ціну на газ. Всіх споживачів в області автоматично перевели на тариф “Твій газ річний”. З 1 травня 2021 року по 30 квітня 2022 року в рамках тарифу діятиме єдина ціна, яку постачальник не зможе підняти в залежності від сезонних цінових коливань. Крім того, постачальник пропонує платити за послугу щомісяця, підключившись до тарифу “Твій газ місячний”. У рамках цього тарифного плану, вартість газу в травні також складе 7,99 гривні за кубометр.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі