У Харківській області школяра звинуватили в булінгу

Правоохоронці провели зі школярем і його мамою профілактичну бесіду. Про це повідомили в пресслужбі Чугуївського районного управління поліції Харківської області.

За інформацією правоохоронців, про факт булінгу з боку учня повідомила директор однієї з місцевих шкіл. За словами педагога, “восьмикласник регулярно знущався з вчителів та ровесників”. Співробітники ювенальної превенції Чугуївського районного управління поліції провели профілактичну бесіду з учнем.

Співробітницю поліції засудили за недбалість, яка призвела до смерті дитини

Правоохоронці також повідомили матері хлопчика про адміністративну відповідальність за булінг за статтею 173-4. Санкція передбачає штраф у розмірі від 850 до 1700 гривень, а також виконання громадських робіт в кількості від 20 до 70 годин.

“Втекли з інтернату та жили на вокзалі”: поліцейські повернули додому двох прогульників

Нагадаємо, раніше в Харківській області п’ятикласник ображав і бив однокласників. На булінг директору поскаржилися батьки двох учнів. Поліцейські склали відносно 46-річної матері хлопчика протокол. Пізніше суд виніс рішення про притягнення матері до адміністративної відповідальності.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі