У Харківській області стався вибух на котельні: постраждала жінка – поліція

НП сталася в Краснограді. Про це 18 листопада повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Об 11:13 співробітник підприємства повідомив поліцію про пожежу в котельні по вулиці Московській. Правоохоронці з’ясували, що на території підприємства теплових мереж при повторному розпалюванні газового котла вибухнула газоповітряна суміш. В результаті інциденту 49-річна жінка-оператор отримала опіки. Стан її здоров’я медики оцінюють як задовільний.

Інформацію про подію зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Красноградського райвідділу поліції. Слідчі розв’язують питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 270 (“порушення вимог пожежної безпеки”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Подробиці пожежі на території заводу: вибух повністю зруйнував металевий ангар

Нагадаємо, раніше в Харкові рятувальники дев’ять годин гасили пожежу в приміщенні швейного цеху. Площа загоряння становила близько 250 квадратних метрів. Оцінивши ситуацію, керівник гасіння відразу ж викликав на місце додаткові сили. Через 15 хвилин вогонь вдалося локалізувати, проте роботи з ліквідації НП зайняли дев’ять годин. У них брали участь 50 рятувальників та вісім автоцистерн.

Коментарі