Наступного року в Харкові купуватимуть тролейбуси, будуватимуть метро та утеплюватимуть будинки: у міськраді обговорили бюджет

На розвиток інфраструктури Харкова у 2022 році планують витратити 5,5 мільярда гривень. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківської міської ради.

20 грудня під час засідання постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів, депутати Харківської міськради обговорили проєкт бюджету на майбутній рік.

У Харкові після реконструкції відкрили Олімпійський фонтан

Близько 300 мільйонів гривень планують витратити на закупівлю нових автобусів та тролейбусів, ще стільки ж — на розвиток метрополітену. Будівництво та реконструкція доріг обійдеться міському бюджету в 400 мільйонів, ще 240 — витратять на благоустрій прибудинкових територій та ремонт внутрішньоквартальних доріг.

У Харкові за 15 мільйонів планують побудувати новий міст (Фото)

У сферу ЖКГ міська влада планує вкласти майже 600 мільйонів гривень, на програму енергоефективності міста у 2022 році спрямують 587 мільйонів. Ці кошти витратять на ремонт будинків, дахів та модернізацію теплового обладнання.

Нагадаємо, у Харкові планують реконструювати Журавлівський гідропарк. Уздовж річки Харків хочуть облаштувати набережні та побудувати велосипедні доріжки, а також створити систему мостів, щоб можна було пішки перейти з одного острова на інший.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі