У Харківській області судитимуть чоловіка, підозрюваного в розбещенні своєї дочки

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, в кінці серпня в поліцію звернулася мати 10-річної дівчинки. Жінка розповіла, що її колишній чоловік розбещував їх спільну дочку. Під час розгляду правоохоронці також з’ясували, що ексчоловік заявниці знімав дитячу порнографію та зберігав відео на своєму мобільному телефоні.

У Харківській області залізничника засудили за розбещення малолітньої дитини

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за статтями 156 (“розбещення неповнолітніх”) та 301 (“виготовлення, збут та розповсюдження порнографічних предметів”) КК України.

16 грудня матеріали справи стосовно фігуранта передали до суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

У Харкові затримали чоловіка, який чіплявся до школярки в лісосмузі

Нагадаємо, раніше в Харкові затримали чоловіка, який чіплявся до школярки. Наряд поліції патрулював Індустріальний район і на проспекті Московському правоохоронці почули дитячий крик. У лісосмузі вони помітили 12-річну дівчинку та 36-річного чоловіка. Помітивши поліцейських, чоловік намагався втекти в бік місцевого ринку. Його оперативно наздогнали та затримали. Школярка розповіла, що йшла на автостанцію до мами, в цей час до неї підійшов незнайомець та запропонував за гроші продемонструвати статеві органи. Коли отримав відмову, пригрозив дитині фізичною розправою, після чого дівчинка почала кликати на допомогу.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі