У Харківській області вакцинували третину вчителів, тому школи можуть піти на дистанційне навчання – ХОДА

У Харкові й області близько 34% вчителів отримали дві дози вакцини. Про це 9 вересня під час брифінгу розповів директор обласного департаменту охорони здоров’я Максим Хаустов.

За словами чиновника, коли регіон перейде в “жовту” та “помаранчеву” зони карантину, ті навчальні заклади, де першу дозу щеплення від коронавірусу отримали менше як 80% персоналу, змушені будуть перейти на дистанційне навчання.

“Вакцинація йде повним ходом. Зараз викладачі приєдналися до вакцинації, розуміючи відповідальність перед учнями”, – повідомив Хаустов.

Голова обласного управління охорони здоров’я зазначив, що в останні дні кількість хворих збільшилася, і 20% ліжок у лікарнях вже зайняті пацієнтами з діагностованим коронавірусом.

Харківська область на порозі “жовтої” зони карантину – ХОДА

Раніше в Києві від коронавірусної інфекції померла новонароджена дівчинка. Відомо, що у матері дитини діагностували вірус через тиждень після виписки з пологового будинку. Дитину госпіталізували 27 серпня, коли їй було всього 15 днів. Крихітку підключили до штучної вентиляції легенів, обстежили та лікували, але стан прогресивно погіршувався.

Коментарі