У Харківській області встановили перше табло для вимірювання швидкості машин

У Харківській області з’явилися інформаційні табло з індикатором швидкості. Першопрохідцями стали Малоданилівській і Циркунівський територіальні громади. Про це повідомили на сторінці поліцейських офіцерів громад в Facebook.

У Харкові з’явилася перша зупинка з електронним табло

“Такий пристрій покликаний дисциплінувати учасників руху, показуючи швидкість проїжджаючих машин на цій ділянці дороги”, – вважають правоохоронці.

Якщо водій рухається повільніше 50 кілометрів на годину, то на табло відображається зелений показник його швидкості. Якщо ж автовласник вирішив розігнатися, то на табло запалюються цифри червоного кольору.

246682874_352432303342424_2351204526285611397_n.jpg

Фото: пресслужба обласного управління патрульної полиції

Нагадаємо, раніше в Харкові встановили перші відеокамери, які фіксують перевищення швидкості на проспекті Науки та Велозаводскому мосту. Камера здатна зафіксувати номер автомобіля і встановити особу водія, який порушив правила дорожнього руху. До середини нинішнього року в місті планують встановити ще дев’ять аналогічних систем відеоспостереження. У планах чиновників – оснастити такими приладами всі небезпечні магістралі та перехрестя міста.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі