У Харківській області з ринків вилучили десятки кілограмів риби

У червні рибінспектори провели в регіоні 16 рейдів. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківського рибоохоронного патруля.

За даними відомства, співробітники інспекції виявили 52 порушення природоохоронного законодавства й оштрафували порушників на загальну суму 8874 гривні. При цьому сума завданих збитків склала майже 78 тисяч.

Під Харковом браконьєри вбили самку оленя з Червоної книги – поліція

Під час рейдів патрульні вилучили 206 кілограмів риби, з них 35 – на ринках Харківської області. Крім цього, інспектори вилучили 7 човнів і 1114 метрів мереж. Для залучення громадян до адміністративної відповідальності в суд передали 28 справ.

У Харківській області з лося зняли шкуру: поліція почала розслідування

Нагадаємо, раніше в Харкові дві жінки потрапили до реанімації через отруєння в’яленою рибою. Перша з хворих спочатку займалася самолікуванням. Коли стан погіршився, жінка звернулася до медиків. Її госпіталізували в обласну клінічну лікарню. Через три дні ознаки ботулізму з’явилися у другої постраждалої. Харків’янку у важкому стані доставили в міську лікарню №2. Обидві пацієнтки раніше вживали в їжу в’яленого ляща.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі