У Харківській області за добу COVID-19 захворіли 10 осіб

За час пандемії в нашому регіоні коронавірус діагностували у 148 668 пацієнтів. Про це сьогодні повідомили в Харківському обласному центрі контролю та профілактики хвороб.

За інформацією медиків, за минулу добу в регіоні коронавірус зафіксували у 10 громадян, від ускладнень, викликаних COVID-19, не померла жодна людина. Всього по Україні інфекцію виявили у 2 238 364 пацієнтів (541 за добу), з них 52504 (20 за добу) – померли, 2 172 687 (1 086 за добу) – змогли побороти захворювання.

У Харкові понад 400 осіб прищепили від коронавірусу в перший день роботи масового центру вакцинації

За добу найбільша кількість підтверджених випадків COVID-19 лікарі зареєстрували в Києві (197), а також Одеській (52), Київській (37), Луганської (25) і Дніпропетровській (24) областях.

Де в Харкові можна зробити тест на COVID-19: лабораторії, розклад і вартість

Нагадаємо, раніше харківські медики отримали спеціальну машину швидкої допомоги для пацієнтів з COVID-19. Автомобіль Volkswagen Crafter оснащений колісною базою позашляховика, що допоможе медикам без перешкод дістатися до пацієнтів по бездоріжжю. У салоні є інфузомат (прилад, який контролює введення ліків у дорозі), медичні ноші на пневматичних моноблоках, а для транспортування пацієнтів з коронавірусом тут додатково встановили ШВЛ-апарат, монітор пацієнта, пульсоксиметр і дефібрилятор.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі