У Харківській області за добу COVID-19 захворіли 823 людини

За час пандемії в нашому регіоні коронавірус діагностували у 187 233 пацієнтів. Про це свідчать дані моніторингової системи МОЗ.

У харківську область доставили 60 тисяч доз американської вакцини від COVID-19

За інформацією медиків, за минулу добу в Харківській області COVID-19 лабораторно підтвердили у 823 осіб, 16 пацієнтів з коронавірусом померли. Всього по Україні за добу інфекцію зареєстрували у 9524 громадян, з них 177 – померли, 3421 – змогли побороти вірус.

Харків’яни зможуть зробити щеплення від коронавірусу в торгових центрах

Нагадаємо, раніше в Олександрівській лікарні Києва під час первинного тестування виявили перші випадки COVID-19 штаму “Дельта”. Відомо, що пацієнтам від 21 до 73 років. Біоматеріал передали для підтвердження в Київський міський лабораторний центр МОЗ України. У Департаменті підкреслили, що “Дельта” відрізняється високим рівнем заразливості, у нього коротший інкубаційний період і агресивний перебіг.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі