У Харківській області за добу від COVID-19 померла одна людина

За час пандемії в нашому регіоні від ускладнень, викликаних коронавірусом, померли 3605 пацієнтів.

Про це свідчать дані моніторингової системи РНБО. За інформацією медиків, за минулу добу в Харківській області коронавірус діагностували у 17 жителів, одна людина з COVID-19 померла.

Щораз більшу захворюваність коронавірусом у Харківській області пов’язують зі штамом “Дельта”

Всього по Україні за час пандемії коронавірус виявили у 2 253 534 громадян (265 випадків за добу), з них 52 955 – померли (4 за добу); 2 187 170 – змогли побороти інфекцію (176 за добу). Найбільшу кількість підтверджених випадків COVID-19 медики зареєстрували в Києві (62), а також Одеській (30), Тернопільській (30), Вінницькій (21) і Харківській (17) областях.

Харківський лікар розповів, як захиститися від нового штаму коронавірусу

Нагадаємо, раніше Newsroom розповідав, де в Харківській області можна зробити щеплення від коронавірусу. Станом на 28 липня, в області працюють вже 20 пунктів масової вакцинації.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі